Thursday, August 26, 2010

Gmbr Bdk Kena Sembelih


NAUZUBILLAH....
ini angkara bapa sendiri..
sesungguhnya budak yang tidak berdosa ini akan ditempat di syurga..
lagi2 meninggal di bulan ramadhan..
bapa sakit mental, anak jadi mangsa..
manusia skrg mmg perangai pelik2

Saturday, August 21, 2010

I Can Fix THAT!

Don 't have a spoon?
I can fix THAT!

Seatbelt broken?
I can fix that!


New TV too big for the old cabinet?
I can fix that!

No bottle opener? I can fix that!



Room too dark using compact fluorescents?
I can fix that!




Electrical problem?
I can fix that!




Car stereo stolen?
I can fix that!




Can't afford a real GPS?
I can fix that!



Bookshelf cracking under the weight?
I can fix that!



No ice chest?
I can fix that!




Can't read the ATM screen?
I can fix that!



Gotta feed the baby AND do the laundry?
I can fix that!



Out of diapers?
I can fix that!

** pls dont do this to ur baby :)

Thursday, August 19, 2010

yeayy

saya sudah bekerja..
dapat duet, sila simpan yea lyana.. :DD

Wednesday, August 11, 2010

Biodata ( standard style mse skolah )

HEY2 syg2 ku semua! :)
nie saje nk share with u'all
penah buat biodata mase skolah?
last i wat bio time darjah 6
secondary school da retired daa..heee
detail2 dan jawapan yang biase diberi oleh semua :D


Name : Nama penulis

Address : somewhere in Kelana Jaya ( x blh ltk kt blog :D )

Age : 11 years ( contoh )

D.O.B : 24 January 1989

P.O.B : Kuala Lumpur

Favourite foods : YANG HALAL or mom's cook ( jwpn standard)

Favourite drinks : YANG HALAL ( jwpn standard)


* mase sekolah tau plak benda2 halal.. tp bile dah besar, yang haram itu yg dibuat oleh kebanyakan dari mereka


Favourite actor : mestilah yang hensem2 ( x kire la sape )

Favourite actress : yang cun2 saje ( x kire la sape )

DAN message2 serta kata2 perangsang.. haha.. ingt balik, sgt2 funny.. budak2! :DDDD

hmm rasanya banyak lagi, tp x ingt! haisshh! i pon antara yang selalu tulis biodata kat buku biodata kawan2.. korang selalu x? :)



leyasays : tersuke, teruja, terbangga, tergamam bile tertengok orang2 yang i kenal hanya 'ter'bikini mase berparti.. semua TER.. kt mne, x boleh la bgtau :) harap2 bulan mulia nie jgnlah buat yea :DD

Ramadhan dtg lg!

dikesempatan ini, saya NUR LIYANA BINTI ABD RAZAK ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat Islam di seluruh dunia.. seluruh dunia ke baca blog aku nih?
haha.. x kesah lah.. harap ramadhan kali ini lebih mendatangkan manfaat dan lebihkan amal ibadat :D

Sunday, August 8, 2010

Third BF



in with him
Cesc Fabregas :)

To The Car Lovers





























ini bukan blog utk jual kereta ok?
haha
hmm bile la dapat pakai eh?
ko dah tua kerepot pon belum tentu dapat lyana..
ptot la jerawat makin seronok ade kt pipi
kuat berangan! ;p
leyasays : walaupon kecik, i boleh bawak kereta yg berganda-ganda besar dr badan nih.. jgn maen2.. innova, nabira n x-trail.. pejam mata je.. perrgghh! gile berlagak kau! haha..ye lah, asek i je yg kne ..haihh! :/

Tuesday, August 3, 2010

adeyhh..penatt

rutin harian adalah......
  • bgn pagi2, solat subuh
  • pergi ke KJ aka rumah opah :)
  • sidai kain
  • mandikan si Dya sbb die dah masuk tadika
  • masak! :)
  • kemas rumah
  • babysitter ( i like! ) :DD

At this moment, i x dapat nk kerja lg.. yg ramai org dah sedia maklum, bibik bengong 2 da xde..so, i la yg kne replace her..xpe. sacrifice ckt.. bdk2 semua still skolah kt area KJ. mmg dorg akan ke rumah opah lah.. my aunt mmg nk cari new maid.. but mayb dpt after raya.. thru agent.. hmm agk lmbt lah.. hopefully jgnla dapat yg mcm sblm nih.. i nk kerja.. seriously nk.. tp..... 2 lah.. sgt kesian kat opah.. lagi skalik, kne berkorban sikit yea cik lyana :) lapon awak dapat juge gaji kan? ;p btw, da la x dpt nk sambung degree. xpe, xde rezeki lg.. semua batch i yg amek DIA x dpt.. the reason is, ktorg x convo lg.. ????? biarlah.. nxt intake mayb :)

psstpsst : jealous pada mrk yg tgh kerja, dah nk kawen, ade junior skola baru bersalin :) , n pada mrk yg dapat further study.. leya ohh leya!! :D

Sunday, August 1, 2010

Mega Sale

bile dah mega sale, aku lah yg x senang duduk
tp insyaAllah kali nie x seboros mcm dulu
doakan saya yeaa.. :DD