Wednesday, February 15, 2012

we are 23 and 15 years old!

Assalamualaikum! :D
hari ini baru aku terhegeh-hegeh nak update blog.. tak boleh blahh da nak dekat sebulan birthday aku dah lepas.. 24 Jan.. lamaaa kan?? sebab aku takde benda lain nak update, aku sumbatlah pict2 masa aku celebrate birthday kat Cili's, Citta Mall.. masa malam 23 Jan tu, sumpah ramai gilee tengah celebrate birthday.. dari yang kecik, sampai laaa yang tua2 pon sama.. lepas satu2 meja nyanyi lagu birthday.. syok ohh! kesian cili's kena bg banyak cake free kat dorang2 termasuklah ktorang! :)

muka takde langsung makeup.. walaupun setempek bedak and secalit liptik!

nazrul, kak long tahu kamu tak rela nak share dengan kak ngah.. LOL

MR IH.. dari perlis terus pergi rumah aku sebab nak dia jadi tutor adik aku.. budak pandai account.. terus stuck tak boleh balik sebab mak suruh dia ikut :)

love both of you.. thanx!

dia asek laaa belek2 menu.. aku tak paham kenapa.. tengah study ke? -.-





lets move to this... birthday izyan nabilah.. PMR tahun nie.. confirm boleh score.. budak nie pandai ohh! haha.. birthday dia 7 feb.. da lama jugak kan? okeyh, itu tanda aku pemalas sekarang! -.- and we all celebrated bella's birthday at the same place! cuma bella punya meriah lagi sebab staffs2 kat sana nyanyi untuk dia kuat2.. tak aci..!! LOL


sonok kau yeee

fav cousins! :D


nie birthday present dari MR IH.. besau gilee wooo! kalah aku.. thanx yea youuuu :)

6 comments:

Anonymous said...

da lama ak x singgah blok nih! almaklum la tuan nye pon pemalas :) kau amk penyapu spu swang2 kat blog kau nih! btw happy bufday datinnn :)

LeEY@nA said...

rase mcm knl! haha.. thanxxxx! :D

Miss Amateur Cook said...

owh my owh my saya kenal siapa mr IH tu. ismail harun kan! haha x sangka jalan2 blog org pastu terjumpa blog awek mael. hehe nice to meet u. :D

Tracey said...

singgah kat sini dan ternampak bear yang sgat cumil!!! huhuhu

LeEY@nA said...

miss amateur cook. : ohh hye! nice to meet u too.. sorry da lme sgt x jenguk blog.. bru skrg blh publish comment :) nie kwn die yg mane? :)

LeEY@nA said...

tracey : yee.. sgt cumil n sgt besar! heee :D