Friday, August 3, 2012

Iftar - Hartz Chicken Buffet


hye hye hye! aku datang lagi untuk update blog! memang sekarang nak cerita pasal iftar ajeeeee  :)
this time well all decided to choose Hartz Chicken Buffet Sunway Pyramid.. RM30/pax.. last minute booked then kitorang dapat table yang hujuuuuuung dunia -.-  tapi takpe.. janji dapat isi perut nie.. aku suka buffet sebab boleh melantak selagi perut kata "masuk lagi!" "masuk lagi!" "masuk lagi!" hambooii perut.. marah nampak.. selain pilihan makanan yang mengiurkan lagi menghalang diri untuk sentiasa tenang di kala menunggu waktu berbuka.. Hartz bagi aku okey2 je.. basic menu dia CHICKEN! siapa2 yang chicken lover tu, rajin2 la ke sini! kita cari kelainan sikit selain pergi KFC or MCD :)


 
tepi! tepi! tepi! cik Liana nak duduk..


my first dish
ktorang tak dapat hangkut main dish sebab bila masuk dah berderet orang beratur.. dapat amek dessert je dulu



my second dish
dah lengang sikit, baru lah serbuuuuuuu


my third dish


Fadli's


Didie's





jemput makan

tau la lapaaaaaaar.. sepet sangat mata tuh LOL



being my friend since standard 1 :D

joyah sedang bercerita







nampak sangat tak gheti posing
dari jauh aku nampak gemokkkk T_T


 sorry kaki tak sampai
nanges lagi! T_T

hoyeaaahhh! Chatime lagi! (^_^)



leyasays : result dah keluar.. not bad.. rezeki DL takde.. dah nak dekaaaaaatt sangat DL.. so korang boleh agak aku dapat berapa.. tapi aku happy sebab cgpa maintain above 3.5.. kira tak sai-sia aku usaha lebih sem2 lepas.. dengarnya ramai yang jatuh pointer.. apa nak jadi niee?? hahaha.. now, aku nak focus untuk rayaaaaaa  (^_^)

Hartz Chicken Buffet
OB3, LG2. 1B, Sunway Pyramid,
No 3 Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway,
46150 Petaling Jaya, Selangor.
Phone: 03-7492 6822
Website: http://www.hartzchicken.com.my/
Buffet price: RM30 (Adult)

Thanks for reading babeh! ^_^

4 comments:

WaNie Lulubelle said...

nyum nyum~~ td pun wanie buka kt cni..leya pergi bler?

LeEY@nA said...

hee.. yekee.. ok x c2?
leya g sabtu lpas.. haha

♥ aN_Na ♥ said...

Worth it kan berbuka kat situ? Pernah makan sana sampai muntah. Hahah! *nafsuuuu*

LeEY@nA said...

haha.. ok jgk lah.. 2 la psl.. semua nafsuuuuu.. kne pandai control lah kan :D